Cégünk a 2002-ben alapított Polar Invest Kft egy ingatlanfejlesztő cégcsoport tagja.

Fő tevékenységünk saját ingatlanberuházásaink lebonyolítása és kivitelezése. Ezen kívül belföldi befektető-partnereink ingatlanprojektjeinek megvalósításával is foglalkozunk. Alapelvünk az értékteremtés, amit szaktudásunkra és tapasztalatunkra alapozunk.

Az otthon kiválasztása az egyik legfontosabb döntés az ember életében. Ezért célunk a megbízható, precíz munkával és minőségi anyagok felhasználásával épített házakban nyilvánul meg. Ügyfeleinket  Igényük szerint belsőépítészeti ötletekkel, javaslatokkal segítjük, hogy álmaiknak megfelelő, I. osztályú lakásban élhessenek a továbbiakban.

Cégünk a telek kiválasztásától, a tervezésen és a kivitelezésen át az értékesítésig mindent egy kézben tart, ami két szempontból is nagyon előnyös: először, így minimalizálni tudjuk a hibalehetőségek számát, másodszor pedig ennek köszönhetően ügyfeleink végig egy helyről szerezhetnek információkat épülő lakásukról, így időt és energiát spórolhatnak. Nem utolsó sorban fontosnak tartjuk azt is, hogy ügyfeleink bizalommal fordulhassanak hozzánk, bármilyen kérdéssel vagy kéréssel.

Önálló tervező és kivitelező munkatársainkkal számos építőipari fejlesztést valósítottunk meg sikeresen az elmúlt években, ezzel is bizonyítva megbízhatóságunkat. Munkáink közé tartozik a legutóbb befejezett Kerékgyártó utca 97-es szám alatt épült 9 lakásos társasház, illetve számos más ház, melyeket a kivitelezési munkák menüpont alatt tekinthetnek meg.